Zkušenosti s THC bonbony: Jaké jsou vaše oblíbené příchutě a účinky?
Poslední dobou hodně zkoumám THC bonbony a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti. Máte nějakou oblíbenou příchuť nebo konkrétní značku, kterou byste doporučili? Taky by mě zajímalo, jak na vás bonbony působí – spíš relaxačně, nebo třeba povzbuzují kreativitu? Každý říká něco jiného, tak bych rád slyšel názory z první ruky. Jakou dávku obvykle volíte a jak dlouho účinky trvají?
7 zobrazení
Ahoj! Z THC bonbonů jsem vyzkoušel několik druhů a hodně záleží na dávce a složení. Mně osobně nejvíc vyhovují ovocné příchutě, hlavně mango a lesní plody, protože mají skvělou chuť a zároveň jemný nástup účinku. Když potřebuji relaxaci po dlouhém dni, menší dávka (okolo 5 mg) mi úplně stačí, ale když chci něco silnějšího na hlubší spánek, tak si dám klidně 10 mg. Každý to ale má jinak, takže začít s menší dávkou je podle mě klíčové. Jestli hledáš kvalitní THC Bonbony, podívej se sem: THC Bonbony – mají tam super výběr různých příchutí i variant s různou intenzitou účinku. A jak říkáš, některé bonbony můžou být dost povzbuzující, takže je dobré vyzkoušet víc druhů, než najdeš, co ti nejvíc sedí.